​AUTOGLAS REPARERES ELLER UDSKIFTES

​Er en af bilens ruder revnet eller slået i stykker, sørger vi for en hurtig og kvalificeret udskiftning eller reparation til yderst konkurrencedygtige priser. Nordkystens Karosseri og Autoglas A/S i Gribskov er specialister i at udskifte og reparere autoglas på alle køretøjer. Som professionel autorudemontør er vi således leveringsdygtige i enhver tænkelig løsning inden for autoglas.

VI KLARER ALT FRA STENSLAG TIL HÆRVÆRKS- OG TYVERISKADER

Vi har udskiftet autoruder og udbedret skader på autoglas siden 1969. Er din rude ramt af stenslag, klarer vi en hurtig reparation, hvor der ikke er behov for forrude skift. Er der tale om en større skade, forårsaget i forbindelse med eksempelvis tyveri- eller hærværk, foretager vores autorudemontør et hurtigt rudeskift. Vi udskifter limede ruder fra morgen til aften. Udskiftning af autoglas med gummiliste foregår mens du venter. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.​ Derudover har vi en aftale med alle forsikringsselskaber.

​VI HAR KUN AUTOGLAS I HØJESTE KVALITET

​Vores leverandør af glasglas er Pilkington, som leverer glas i absolut topkvalitet til alle vores bilruder. Det er din garanti for, at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

​​​

​RING OG BESTIL TID TIL UDBEDRING ELLER UDSKIFTNING AF AUTOGLAS

​Hos Nordkystens Karosseri og Autoglas A/S kan du altid få hjælp og vejledning, hvis du skal have repareret eller udskiftet autoglas nær Græsted og Gribskov. ​Du kan sende en e-mail info@nordkysten.com​. Vi glæder os til at hjælpe dig og din bil.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Hvad kan vi hjælpe med?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Nordkystens Karosseri og Autoglas A/S​

CVR: 20034076

Jydebjergvej 5, 3230 Græsted

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 48 31 84 56

E-mail: info@nordkysten.com

Bestil service nu!

48 31 84 56